Εάν είστε επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης (ιδιοκτήτης, chef, manager, delicatessen) και αναζητάτε κορυφαία ποιότητα και ιδιαίτερη πρώτη ύλη και προϊόντα αυτής η Forage.gr καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.

Αναζητάτε ποιοτικά προϊόντα; Χρειάζεστε μεγάλη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένη βάσει των αναγκών της σύγχρονης γαστρονομίας; Αν ισχύουν τα παραπάνω, η Forage.gr, σας προσκαλεί να ενταχθείτε στο δίκτυο των συνεργατών της.

Σημείωση 1: Η εταιρία παρέχει την δυνατότητα για όλα τα προϊόντα που παράγει ανάπτυξη ιδιωτικής ετικέτας προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Σημείωση 2: Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από την TÜV AUSTRIA με το Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 22000: 2018

Επικοινωνήστε μαζί μας – θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

 

Truffle hunting experience- cooking in the forest

 

Η forage.gr προτείνει μία υπέροχη εμπειρία: Κυνήγι τρούφας στο δασος! Στα πανέμορφα και άγνωστα δάση της ελλαδας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ανεπανάληπτο κυνήγι τρούφας, να γευτούν μία πεντανόστιμη συνταγη με τρουφα στο δάσος, που μαγειρεύεται με τις τρούφες που βρίσκουν τα τρουφόσκυλα, να δοκιμάσουν διάφορα είδη μανιταριών και να γνωρίσουν τον κοσμο της τρουφας.
Ο τρουφοκυνηγός με τα τρουφόσκυλά του,  μας περιμένουν! Αρχίζει αμέσως η αναζήτηση σε κάθε γωνιά του δάσους. Πρώτη τρούφα, δεύτερη, τρίτη…. Τα σκυλιά συνεχίζουν ασταμάτητα, ενώ οι επισκέπτες το απολαμβάνουν ακολουθώντας τα κατά πόδας. Σε λίγη ώρα σταματούν. Μας έχουν δείξει τις ικανότητές τους και απολαμβάνουν τα χάδια και την επιβράβευση των παριστάμενων.
Για την ιστορία Η τρούφα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα σε όλο τον κόσμο και, μάλιστα, έχουμε τις πρώτες αναφορές γύρω στα 1700-1600 π.Χ. από τους Σουμέριους, οι οποίοι τη μαγείρευαν με διάφορα δημητριακά και όσπρια.
Στην αρχαία Ελλάδα η τρούφα ήταν γνωστή με το όνομα «ύδνον» και πίστευαν ότι δημιουργείται από τις αστραπές που έριχνε ο Δίας, ενώ και οι Ρωμαίοι ήταν επίσης λάτρεις του ξεχωριστού αυτού εδέσματος. Οι τελευταίοι, μάλιστα, θεωρούσαν την ελληνική τρούφα από τις εκλεκτότερες του κόσμου.
Για την διοργανώσει private truffle hunting experience δηλώστε την συμμέτοχη σας εδώ

el